FINANCOVÁNÍ FIREM pod 1% p.a.? Ano, i to je možné!

Úspěšná spolupráce se společností AZUB bike s.r.o. začala koncem roku 2015. Společnost je výrobcem a distributorem v oboru alternativní cyklistiky.

Naše první vzájemná spolupráce spočívala v refinancování provozního úvěru. Klientovi jsme dokázali vyjednat výhodnější podmínky financování. Navýšili rámec provozního financování, snížili úrokovou sazbu více jak o trojnásobek. Jako bonus byla vyvázána ze zajištění nemovitost a nahrazena bankovní zárukou. Konečné podmínky financování bez zajištění nemovitostí byly s úrokovou sazbou 1,5 % p.a.

Se společností AZUB bike s.r.o. stále spolupracujeme. V loňském roce byl provozní úvěr opět refinancován. Došlo k navýšení úvěru o 20 % a úroková sazba klesla pod hranici 1 % p.a.

Společně s refinancováním provozního úvěru jsme vyřešili i investiční potřeby společnosti. Společnost v rámci expanze svého podnikání plánovala výstavbu výrobní a skladovací haly včetně administrativního zázemí. Připravili jsme komplexní podklady k projektu. Financování zajistili s úrokovou sazbou pod 1 % p.a, včetně její dlouhodobé fixace. Investiční záměr počítal s možností poskytnutí dotace, která byla následně schválena.

Pozitivně hodnotil vzájemnou spolupráci jednatel společnosti AZUB bike s.r.o., pan Aleš Zemánek:

„Individuální přístup a pochopení specifik našeho podnikání bylo přesně to, co jsme potřebovali. Cílem bylo vyjednat dobré podmínky u banky. To se povedlo, navíc jsme ušetřili mnoho času a získali více vědomostí o fungování bankovního sektoru.
Jednoduchý vzoreček: „vyjednané podmínky + úspora našeho času – poplatky za zprostředkování = jednoznačně v náš prospěch“.
Nemůžu opomenout také další důležitý aspekt, a to „civilní“ jazyk, ve kterém nám byly požadavky bank interpretovány. Při přímém jednání s bankami je zástupce menších a středních firem často v defenzivě. Naopak lidé z Investice a Finance s.r.o. jsou více než zdatnými soupeři ve vyjednávání.
Těším se na další spolupráci, jak v udržování stávajících vyjednaných bankovních produktů, tak při přípravě nových projektů.“

Slova jednatele společnosti Investice a Finance s.r.o.

„Velmi si vážím celého týmu společnosti AZUB bike s.r.o.
Za svůj úspěch považuji to, že jsem mohl přispět rozvoji společnosti ať už radou, nalezením vhodného řešení nebo zajištěním financování. Osobní odměnou mi je doporučení našich služeb obchodním partnerům klienta. Našim klientům chceme být dlouhodobým partnerem. Důležitým je pro nás osobní, přátelský a pozitivní přístup, kterého se nám podařilo dosáhnout.“


pojĎmě sjEDNAT SCHŮZKU

Spolupracujeme s