Úvěry pro podnikatele – cesta k lepším podmínkám.

Firmy často uzavírají velice nevýhodné úvěry, které jsou fixované vysokými úroky po dobu několika let. Těmto nepříjemnostem však můžete předejít ještě před podpisem smlouvy. Lepší podmínky také snadno vyjednáte i po skončení fixace. Refinancováním.  

Zvyšte své šance pro získání výhodného úvěru

Pokud věřitelům předložíte kvalitně zpracovaný podnikatelský záměr a dokážete, že dosahujete dobrých ekonomických výsledků, je možné snížit úrokovou sazbu na minimum. Také je reálné vyvázat zástavní právo k nemovitostem nebo snížit bankovní poplatky.

Před přijetím úvěru zvažte možnosti

Při uvažování o přijetí úvěru byste si měli položit otázku, jaké parametry úvěru jsou rozhodující. Je-li to například úroková sazba včetně poplatků, výše úvěru nebo struktura a forma vyžadovaného zajištění.

Ideálním řešením je osobně prezentovat profesionálně připravené podklady a stanovené preference více bankovním institucím. Využijte konkurenčního prostředí bank a nechte si zpracovat nabídku financování od více věřitelů.
 

pojďme sjednat schůzku

Nekonečné papírování

Máte zkušenost s tím, že banka chce při schvalování úvěru stále další a další dokumenty? Vyplňování žádostí a příprava podkladů vás zdržuje a jejich postupné dokládání protahuje schvalování úvěru.

A co kdybyste přenechali kompletní přípravu podkladů pro úvěrovou dokumentaci i jednání s bankou na odbornících? Dopředu víme, co bude banka vyžadovat. Potřebné dokumenty zpracujeme a předáme bance už na počátku jednání. Zastoupíme vás v jednání s bankou a budeme vás průběžně informovat o stavu jednání. Ušetříme tím čas, který můžete věnovat rozvoji svého podnikání.

Kvalifikovaná příprava a kompletace dokladů pro schvalování úvěrů dokáže významně zkrátit dobu rozhodnutí banky o poskytnutí úvěru a zvyšuje šanci, že banka úvěrovou žádost vyhodnotí kladně.

Svěřte financování do rukou profesionálů

V praxi je pro společnost časově velmi náročné jednat s více bankami zároveň a průběžně doplňovat vyžadované podklady. Proto firmy stále častěji volí spolupráci s odborníky, kteří vše potřebné zajistí za ně.

Nezávislé poradenské společnosti, jež nejsou ovlivňovány provizemi od bank, tak mohou podnikatelům skutečně ušetřit nejen spoustu času, ale i peněz – v podobě nižších úroků a poplatků. Nemluvě o znalosti bankovního prostředí a přímým kontaktům na prověřené pracovníky jednotlivých bank.

Co víc, dokážeme vám srozumitelně vysvětlit jednotlivá ustanovení úvěrové smlouvy ve vztahu k podnikání. Konečně budete mít jasno, co podepisujete.

Jdete do toho s námi?

pojďme sjednat schůzku

Spolupracujeme s